onsdag 2 juli 2008

Sommartider hej hej

Det har varit förskräckligt låg aktivitet här på sistone. Och värre skall det bli: går nu från pappaledighet till semester och skall försöka hålla mig långt borta från datorer. Men i början av augusti kliver jag in i marsvinshjulet igen och har redan tusen idéer jag ser fram emot att spinna vidare på.

Trevlig juli på er.

5 kommentarer:

Charlotte Wiberg sa...

Tack detsamma!

Anonym sa...

Finns det verkligen hjul stora nog för marsvin? Jag tror man brukar avråda från sånt.

bea sa...

Grrrrrymt off topic, men jag kan inte låta bli. Jag tycker det här är lustigt:

http://hejdaosteuropa.timbro.se/?p=182

Och det finns till och med en länk där till din blogg ...

Och inlägget är flera månader gammalt. Det kanske inte är någon som läser hans blogg? Och han kanske inte läser någon annans?

Karin Ekenhielm sa...

Och med tusen nya idéer menar du tusen filmer du ska titta på och sen ha åsikter om..?

Hynek Pallas sa...

Bea: jag har sett det, ganska så skoj. Kanske är han mer queer än man tror och kallar mig Hon med flit? Kanske borde han skriver "hen"`Skämt åsido: jag är glad att någon tog upp det jag skrev om i alla fall - de flesta teg ihjäl texten. Ärligt talat så tycker jag att det är rätt fantastiskt att man lyckas föra en debatt om kommunismen och dess historia i Sverige utan att involvera folk som faktiskt har en egen erfarenhet av socialistiska stater. Om detta må ni berätta, indeed.

karin: eller hur. För det första värjer jag mig emot att filmkritik skulle vara "åsikter om filmer". För det andra, även om man nu tolkar filmkritik som åsikter, måste ha ha problem med läskunnigheten om man läst den här bloggen och kommit fram till att inläggen främst handlar om kritik av specifika filmer.