söndag 6 december 2009

Hysterisk söndagslogg eller - Vi vann!

De cirkus 60 tokstollarna som kommenterar borta på SvD kan få lite bakgrundsfakta till Amy Taubin, hysteri - deras beteende är för övrigt spot-on - och patriarkat i en äldre text på Weird Science.

Och apropå Weird Science - jag vill ta tillfället i akt att gratulera mina medskribenter, dunka mig själv i ryggen och tacka Kjell för att han håller bloggen under armarna. Igår vann vi nämligen både film- och tvpriset och stora kulturbloggpriset på kulturbloggsgalan.

Jag och blivande Weird Science-skribenten Julia Skott var i Lejonkulan på Dramaten och tog emot priserna av Leif Pagrotsky. Paggan berättade att han har läst Weird Science. En gång. Vilket väl alltid är en början - en dag har vi tagit över hans skägg och styr svensk filmpolitik.

Misstänker för övrigt att jag - speedad på amerikanska förkylningstabletter, koffein, och ett tajt schema; samt det faktum att det mest kändes som om mitt och Julias samtal avbröts för att vi skulle gå upp hämta priser och sedan bara fortsatte - framstod som rätt dryg i tacktalet.

Men vi är ju bäst, så det var kanske okej ändå.

2 kommentarer:

Julia sa...

Mycket ok. Man får vara lite blasé och von oben när man är bäst.

od Andulky sa...

Grattis!!