torsdag 12 mars 2009

Who watches....äh

Nej, jag orkade inte gå på pressvisningen. Misstänkte att jag skulle känna ungefär som Anthony Lane gör i sin strålande recension. Och när alla devota Malin Åkerman-intervjuer dyker upp imorgon - plocka fram den här raden:

»she is played by Malin Akerman, whose line readings suggest that she is slightly defeated by the pressure of pretending to be one person, let alone two.«

1 kommentar:

Anonym sa...

Det sorgliga i recensionen som du länkar till är att karln så uppenbart inte vet vad han recenserar. Dylan låten är en del av boken och historien inte ett beslut som filmarna eller filmbolaget tagit ur luften. O andra sidan, om en film kräver att man läst serien i förväg så kanske den har förlorat redan där.

Som alla andra serienördar tror jag watchmen (som är en av de bästa om inte DEN bästa serien) är en ofilmbar bok. Dock väljer jag att hålla mig öppen. V för Vendetta var en helt ok rulle.

O Alan Moore avskyr hollywood så han har nog knappast varit positiv till att något av hans verk filmatiserats överhuvudtaget. (league of extraordinary gentlemen, constantine, v for vendetta eller watchmen.)